IMPOZANTNO: Zvezda na "Marakani" 20:0!

Autor:

Sport

04.08.2022

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stadion "Rajko Mitić" je postao više od neosvojive tvrđave!

IMPOZANTNO: Zvezda na "Marakani" 20:0!

Foto: Starsport

Možda čak ni u istoriji našeg najtrofejnijeg kluba, Crvena zvezda nije imala ovako impozantan ulazak u sezonu. Na četiri utakmice na našem najvećem stadionu prvak Srbije stigao je do četiri ubedljive pobede (gol razlika 20:0), uz pet golova po utakmici, što je prepoznala i publika velikom podrškom izabranicima trenera Dejana Stankovića.

Osvrt na "start iz snova" izvršili su crveno-beli, objavom na zvaničnom sajtu.

- Pamtiće se dugo utakmica između Crvene zvezde i Pjunika, jer kako je "odzvanjalo" na tribinama, ništa manje nije "prštalo" ni na terenu, a kao proizvod dobili smo definiciju zvezdaške večeri. Fudbalska rapsodija Zvezde, uz tribine obojene u crveno-belo, samo su dodatno pospešile maštu svih navijača o tome da bi mušema ponovo mogla da se zatrese na centru Marakane. Ipak, do toga nas čeka prvo revanš u Jermeniji, a potom, nadamo se, i plej-of sa boljim iz duela Makabi Haifa - Apolon Limasol. Het-trik Osmana Bukarija i pogoci Kingsa Kangve i Stefana Mitrovića za konačnih 5:0, na "turbo" pogon novajlija. 

 

Prethodno smo i u prvenstvu upisali tri ubedljive pobede na Marakani. Na otvaranju takmičarske godine pao je niški Radnički, a rezultat je bio 4:0 u korist našeg tima, kada su se u strelce upisali - Aleksandar Katai, Kings Kangva, Milan Pavkov i Osman Bukari. Potom smo sa golom više pobedili Kolubaru, dakle na semaforu je stajalo 5:0, a realizatori slični kao i na prethodnom meču, jer su po dva puta pogodidli Katai i Pavkov, dok je prvenac u sezoni upisao Gelor Kanga. Vratili smo "dug" Radniku i to sa kamatom, jer smo protiv ekipe koja nas je od svih Superligaša najviše mučila u prethodnoj sezoni ostvarili pobedu od 6:0, najubedljiviju u dosadašnjem delu sezonu. Prvenac je upisao Mirko Ivanić, dok su golgetersku seriju potvrdili - Kangva, Katai, Pavkov, Bukari i Kanga.
 
Sve u svemu, kada Zvezda igra kod kuće, golovi u mreži protivnika su zagarantovani. Odigrali smo i jedan meč na gostovanju, gde smo postigli "samo" dva gola i savladali Mladost rezultatom 1:2.
 
Naredna utakmica Crvene zvezde na Marakani biće protiv Voždovca, ali tek za vikend posle revanša u Jerevanu koji je na programu u utorak, 9. avgusta od 19 časova
- navedeno je iz Ljutice Bogdana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading