Savo Milošević pokazao PUT Dekiju Stankoviću!

Autor:

Sport

04.08.2022

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki prijatelji, nekadašnji saigrači i treneri sa jasnom vizijom.

Savo Milošević pokazao PUT Dekiju Stankoviću!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde na sjajan način započeli su svoj put ka grupnoj fazi Lige šampiona ubedljivom pobedom nad Pjunikom (5:0) u prvom duelu trećeg kola kvalifikacija odigranom na stadionu "Rajko Mitić" u sredu.

Junak ubedljive pobede crveno-belih bio je novajlija u Ljutice Bogdana Osman Bukari. Upisao je het-trik, ali je pored golova demonstrirao i neviđenu brzinu, što je trener Zvezde Dejan Stanković istakao na konferenciji posle meča.

- Čestitam mu, ali nadam se da će i u budućnosti igrati tako! Ne znam, možda je Klaudio Lopez bio tako brz, ali ne ovako. Ovo je bio moderan fudbal, bez brzine nema napred- istakao je Deki.

Republika

Foto: Starsport

Osman Bukari

Sličnom idejom vodio se nekadašnji trener Partizana Savo Milošević. Nekada sjajni golgeter stigao je u Humsku u proleće 2019. godine i za svega nekoliko meseci od Partizana napravio tim koji igra moderan, brz i lepršav fudbal. Doveo je hitrog i brzog Takumu Asana, Stevanovića bacio u vatru, Sadiku dao pravu šansu u napadu i na sve to nadovezao Sumu i pakera Natha. Meč protiv Malatije u borbi za Ligu Evrope gde su crno-beli u prvom meču slavili sa 3:1, a čini se da su mogli i pet komada da smeste Turcima, bio je pravo osveženje za Partizan ali i čitav naš fudbal. 

I Savo je kao i Deki tada govorio da bez brzine nema modernog fudbala:

- Ja od kada sam došao, insistirao sam na jednom segmentu, a to je brzina. Radili smo na tome od početka, to je filozofija koju zastupamo i ja i moj stručni štab. Ovo večeras je rezultat naše individualne igre, ali i kvaliteta igrača koje smo doveli. Mislim da je ovo tek početak i najbolje tek predstoji. Asanu treba određeni period da se uklopi, večeras je prvi put stao sa ekipom na teren, ali jasno je da njegova brzina može mnogo toga da promeni- rekao je Milošević tog 9. avgusta 2019. godine nakom Malatije.

Republika

Foto: Starsport

Takuma Asano, Sejduba Suma i Umar Sadik

Očigledno da je Deki okrenut ka brzini i modernom fudbalu, tako da partija Bukarija na startu nove sezone nikoga ne treba da začudi. Iza Stankovića je uprava koja mu je pomogla da nadogradi tim iz prethodne sezone, dok u Partizanu duvaju drugačiji vetrovi. Igrači odlaze, treneri takođe, pojačanja stižu kasno pa i ne čudi što su crno-beli odlaskom Zdjelara i Jevtovića ovog leta kao zmaj od papira na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading