Emotivni Deki: Hvala Terzi i Mrkeli - Bukari je kao Klaudio Lopez, a onda je poželeo puno sreće svom SINU!

Autor:

Sport

03.08.2022

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona ekipu Pjunika sa 5:0.

Emotivni Deki: Hvala Terzi i Mrkeli - Bukari je kao Klaudio Lopez, a onda je poželeo puno sreće svom SINU!

Foto: Starsport

Svoje impresije nakon odlične partije crveno-belih izneo je i strateg srpskog šampiona Dejan Stanković:

- Jedno mnogo lepo veče. Osećala se pozitivna energija uoči meča Nisam ni spavao uoči utakmice, to mi se retko dešava jer kad Zvezda igre nije crveno slovo, ali je crveno-bele slovo! I bio sam impresioniran kada sam video pun stadion uprkos vrućini godišnjim odmorima. Igračima nemam šta da zamerim, analizu ćemo tek odraditi. Bili su pod pritiskom i sve su to izneli.

- Dobro smo počeli, dali gol, pa smo ugašeni bili nekih 15 minuta, ali razumem igrače. Nije lako u ovoj fazi takmičenja bilo koga pobediti sa 5:0.

O pojačanjima ovog leta:

Republika

Foto: Starsport

Uprava FK Crvena zvezda sa Dejanom Stankovićem

- Ovo je bio moderan fudbal, bez brzine nema napred. Terzić i Mrkela su doveli tačno ono što nam treba. I ako nas neko zatvori levo, mi se prebacimo desno. To je moderan fudbal.

Foto: Starsport

Osman Bukari

- Katai i Ivanić su i dalje važan deo ovog tima i oni nam donose na ravnoteži. Da smo ove godine kretali od prvog kola kvalifikacija, ne bi bilo lako. Mi smo na terenu zaslužili da igramo od trećeg kola.

Stanković je upitan i za Makabi:

- Imamo veliku prednost, bodovi su ipak važni zato moramo biti pravi u revanšu i prvo misliti na Pjunik. Idemo na pobedu, ne idemo na ekskurziju.

O Bukariju i poređenju sa Lopezom:

- Čestitam mu, ali nadam se da će i u budućnosti igrati tako! Ne znam, možda je Klaudio Lopez bio tako brz, ali ne ovako. Zadovoljan sam i Pešićem, Milunovićem. Ako ovako nastave neće biti nikakvih problema. Iskoristio bih ovom priliku da mom sinu Aleksandru čestitam 17. rođendan: "Ale, ljubavi, srećan ti rođendan- završio je Stanković.

Revanš meč na programu je za šest dana u Jermeniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading