NIJE HTEO DA PLATI RAČUN U RESTORANU PA DOBIO BATINE: Mladića (26) osoblje šutiralo dok je ležao na podu

Autor:

Svet

03.08.2022

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osoblje je pretuklo 26-godišnjaka jer je pojeo obrok, a zatim nije platio račun.

NIJE HTEO DA PLATI RAČUN U RESTORANU PA DOBIO BATINE: Mladića (26) osoblje šutiralo dok je ležao na podu

Foto: Tanjug/AP

Jedan gost restorana pretučen je u Puli jer navodno nije hteo da plati račun.

Kako Glas Istre nezvanično saznaje, osoblje je pretuklo 26-godišnjaka jer je pojeo obrok, a zatim nije platio račun, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Sin je seo u restoran i dok me je čekao, jeo picu i pio pivo. Pošto nisam stigao zbog posla, konačno sam mu doneo novac da plati i ode kući. Međutim, čim sam došao na parking, a on je bio krenuo meni u susret, vidio sam da ga celo osoblje restorana šutira dok leži na podu. Mislili su da hoće da pobegne i vikali su na njega. Sada ima slomljeno rebro i ruku. Čak i da je bilo nekih problema, da su se posvađali oko nečega, nije bilo normalno prebiti čoveka zbog pice - kaže otac napadnutog mladića, vlasnik nekoliko kafića u Puli.

Zvali su i vlasnika restorana:

- Proveriću o čemu se radi, ali ne verujem da bi moji zaposleni nekoga prebili. Nekoliko puta se dešavalo da neko nema novca ili da se inati zbog plaćanja računa, ali niko nikada nije napadnut. Mi držimo do reputacije našeg bara i stvarno mi se čini neverovatno to što me pitate - rekao je vlasnik restorana.

A evo šta kaže policija:

- Policijski službenici istražuju povredu 26-godišnjaka koji je prijavio da ga je 31. jula oko 23.20 sati na Forumu u Puli napalo više osoba jer nije platio obrok koji je konzumirao u restoranu. U incidentu je muškarac teško povređen, a policija nastavlja da utvrđuje sve okolnosti događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading