Kako ih nije sramota? Maradona ovo nije zaslužio! (FOTO)

Autor:

Sport

03.08.2022

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smatra se jednim od najboljih fudbalera u istoriji ove igre...

Kako ih nije sramota? Maradona ovo nije zaslužio! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Dijego Armando Maradona

U novembru mesecu navršiće se tačno dve godine od smrti jednog od najboljih izdanaka svetskog fudbala. 

Tog 25. novembra 2020. godine celokupan svet ostao je u šoku nakon informacije da je sa životne scene sišao slavni Dijego Armando Maradona, a nedavno je tokom susreta omladinaca Argentine i ekipe Valensije javnosti predstavljena i bista slavnog fudbalera koja je delo umetnika Rafe Ferija.

Očekivalo se da će ovaj događaj izazvati veliku pažnju svetsko sportske javnosti, ali ni u kom slučaju poštovaoci likai dela slavnog Argentinca nisu očekivali da će videti ovako nešto.

Naime, nakon svečane promocije biste kojoj je prisustvovao i prvi čovek Fudbalskog saveza Argentine Klaudio Tapi, sportska javnost je iskazala veliko nezadovoljstvo s obzirom da prikazana bista ni u kom slučaju ne liči na slavnog fudbalera, a usledio je i veliki broj negativnih komentara širom sveta.

Bistu Dijega Maradone možete i sami videti i prosuditi da li ona uopšte liči na lik argentinskog virtouza sa loptom.

Foto: Twitter.com*Gabriel Patosky

Bista Dijega Armanda Maradone

 

Dijego Armando Maradona rođen je u Lanusu 30. oktobra 1960. godine. Tokom profesionalne karijere nastupao je za Argentinos juniors, Boku juniors, Barselonu, Napoli, Sevilju i Njuels Old Bojse, a profesionalnu karijeru okončao je 1997. godine u omiljenom dresu ekipe Boke. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading