OVAKO JE PRLJAVI POLICAJAC PAJA DOŠAO POD UDAR ZAKONA: Pogledajte snimak hapšenja (VIDEO)

Autor:

Hronika

03.08.2022

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prljavi policajac Danijel Jovanović zvani Paja uhapšen je u velikoj akciji srpske policije zbog sumnje da je deo organizovane kriminalne grupe koja je u dužem vremenskom periodu krijumčarila velike količine kokaina prekookeanskim brodovima iz Južne Amerike u zemlje Evropske unije.

OVAKO JE PRLJAVI POLICAJAC PAJA DOŠAO POD UDAR ZAKONA: Pogledajte snimak hapšenja (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva

Portal Republika došao je u posed snimka njegovog hapšenja.

Na snimku koji ekskluzivno objavljujemo vidi se kako policijski inspektori izvode Jovanovića iz kuća i odvoze ga u policijski automobil.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Kako je Republika već pisala, uhapšena je i pripadnica BIA D. Jovanović, inače njegova supruga, a iza rešetaka našli su se i bivši policijski službenik K. M. (48) kao i građanin Ž. F.(34) iz Aranđelovca.

Pogledajte video.

 

 

Podsetimo, kako je saopštio MUP, sumnja se da su Jovanović i ostali članovi kriminalne grupe novac stečen prodajom kokaina transportovali iz Evropske unije u Republiku Srbiju i Crnu Goru.

- Osumnjičeni je, zloupotrebljavajući službeni položaj, a za potrebe organizovane kriminalne grupe i na zahtev drugih članova te grupe, vršio provere kroz baze podataka MUP-a, pribavljao podatke o istragama koje vodi UKP i poverljive podatke neovlašćeno saopštavao ostalim članovima ove OKG - saopštio je MUP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading