RASKOL U VRHUŠKI PARTIZANA! Zaratili Vučelić i Vazura!

Autor: V. Z. - M. S.

Sport

01.08.2022

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raskol u Partizanu! I to u najvišim klupskim strukturama. Milorad Vučelić, presednik crno-belih, i generalni direktor Miloš Vazura ozbiljno su zaratili nakon očajnog starta izabranika Ilije Stolice u uvodna četiri kola Superlige Srbije.

RASKOL U VRHUŠKI PARTIZANA! Zaratili Vučelić i Vazura!

Foto: Starsport

Miloš Vazura i Milorad Vučelić

Podsetimo, tim iz Humske dosad je zabeležio dva remija i po pobedu i poraz, što je jedan od najlošijih učinaka beogradskog velikana na startu takmičarske godine u 77 dugoj klupskoj istoriji. Povod za konflikt čelnika Partizana, pre svega, leži u različitim stavovima oko poverenja novom treneru Iliji Stolici, koji je samo dva meseca posle imenovanja, zapravo, već na izlaznim vratima.

Republika

Foto: Starsport

Milorad Vučelić

Konkretno, Vučelić je za ostanak bivšeg selektora mlade reprezentacije Srbije, dok Vazura insistira da mu se uruči otkaz. Koliko se požar u Humskoj rasplamsao, govori podatak da su gotovo sve klupske strukture, od upravljačkih do organizacionih, podeljene u dva klana - Vučelićev i Vazurin. Prvi koji je digao sidro i svojim odlaskom barem donekle ispoštovao volju navijača, koji su nedavno javno digli glas protiv uprave, bio je doskorašnji sportski direktor Ivica Iliev. On je nedavno u zvaničnom saopštenju poručio da posle sedam godina napušta klub, ali da će mu i dalje pružati podršku. Očekivalo se i juče, nakon sednice Upravog odbora, da bi moglo da dođe do nekih konkretnih promena, valjanog zaključaka, promene strategije, međutim, niko nije oglasio. Dakle, Stolica će zasad ostati na klupi, Vučelić i Vazura u svojim foteljama, pa ostaje da se vidi kako će se to odraziti na srpskog viceprvaka, koji u četvrtak započinje evropski put gostovanjem kiparskom AEK u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Republika

Foto: Starsport

Milorad Vučelić i Miloš Vazura

Stadion u fazi raspadanja

Kakva igra, takav i stadion. Od nekada velelepnog izdanja, koje je građeno od 1948. do 1951, ostala je praktično samo ruina u koju se ne ulaže. Ako obiđete stadion, možete videti mnogobrojne pukotine, kao i manja ili veća oštećenja, koja uz malo truda i ulaganja mogu da se saniraju. Očigledno da je upravi Partizana stadion na dnu liste prioriteta i to ne samo sadašnjoj, već i prethodnih.

Stolica preživeo, ostaje u Partizanu

Ilija Stolica ostaje na klupi Partizana! Iako se šuškalo da bi šef struke mogao da bude smenjen na sastanku upravnog odbora, te da bi mogli da ga zamene Albert Nađ ili Igor Duljaj, čelnici kluba odlučili su da mu daju još jednu šansu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Sale

02.08.2022 04:54

Ko normalan sme da bude trener pa da ga navijači postrojavaju i šamaraju na atletskoj stazi

Šok

02.08.2022 08:21

UPRAVA NAPOLJE.

Max

13.08.2022 16:46

UPRAVA NAPOLJE ODMAH BOJKOT ODMAH