Real povukao NEZAPAMĆEN potez: Revolucija na "Bernabeu" zbog Luke Jovića!

Autor:

Sport

01.08.2022

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji iz redova španskog giganta koji menja transfer politiku zbog bivšeg golgetera Crvene zvezde.

Real povukao NEZAPAMĆEN potez: Revolucija na "Bernabeu" zbog Luke Jovića!

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

Real Madrid je, nakon tri godine, zaključio da je kupovina Luke Jovića bila pogrešna investicija, pa će ubuduće promeniti transfer politiku zbog Srbina.

Jović je prosleđen Fiorentini, "galaktikosi" su zadržali 50% od njegove naredne prodaje, a sada su odlučili da više ne kupuju rezervnog centarfora. Analiza sportskog sektora došla je do zaključka da Francuz Karim Benzema može da pokriva poziciju "devetke" naredne dve godine, a da mu u tom periodu uopšte neće biti potrebna zamena.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Benzema neprikosnoven u špci Reala

Stoga će trener "kraljevskog kluba" Karlo Anćeloti morati da se snađe, tačnije na mesto špica povremeno će stavljati igrače kojima to nije prirodna pozicija.

Osim Jovića, Real je "kiksnuo" i sa Borhom Majoralom i Marijanom Dijazom, a obojica takođe imaju dozvolu da odu sa stadiona "Santjago Bernabeu". Podsetimo da je srpski reprezentativac 2019. godine plaćen preko 60 miliona evra Ajntrahtu, a videćemo da li će madridski velikan uspeti da vrati bar deo uloženih sredstava, ukoliko Jović "bukne" u Firenci...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading