DVA LICA SRBA U AMERICI: Petrović odbranio penal Insinjeu, Joveljić promašio jedanaesterac (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

31.07.2022

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe heroj Nju Inglanda u remiju bez golova sa Torontom, Dejan tragičar u porazu od Dalasa sa minimalnih 1:0.

DVA LICA SRBA U AMERICI: Petrović odbranio penal Insinjeu, Joveljić promašio jedanaesterac (VIDEO/FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Đorđe Petrović brani penal Insinjeu

Mladi srpski golman Đorđe Petrović (22) u aprilu je napustio Čukarički i potpisao trogodišnji ugovor sa MLS franšizom Nju Inglandom

Na osmoj utakmici u dresu američkog kluba, Požarevljanin je bio heroj pošto je u remiju sa Torontom (0:0) odbranio penal u 81. minutu ni manje ni više, nego Lorencu Insinjeu!

Legendarni kapiten Napolija i prvak Evrope sa reprezentacijom Italije šutirao je u svoju levu stranu, a mladi čuvar mreže ga je pročitao i skrenuo loptu u korner i tako oduševio domaće navijače i saigrače.

Momak koji ima jedan nastup za naš seniorski nacionalni tim imao je tri odbrane i dobio je ocenu 8.2 od brojnih novinara "preko bare".

 

 

Sa druge strane, Dejan Joveljić je imao crnu noć pošto je na gostovanju Dalasu sa svojim Los Anđeles Galaksijem poražen minimalnim rezultatom 1:0.

Da stvar po nekadašnjeg napadača Crvene zvezde bude gora, u 66. minutu promašio je penal, odnosno golman Paes mu je odbranio udarac sa 11 metara, nakon što je fauliran Havijer Ernandez Ćićarito.

Petrovićev Nju Ingland je na devetom mestu Istočne konferencije i dva boda manje od sedme pozicije koja vodi u plej-of, dok je na Zapadu Joveljićev Galaksi osmi sa bodom manje od Portlanda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading