Los Anđeles slavi Srbina: Joveljićev šesti gol za Galaksi, Montreal oduvan u Gradu anđela (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

05.07.2022

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan bio strelac sa penala u nadoknadi prvog poluvremena.

Los Anđeles slavi Srbina: Joveljićev šesti gol za Galaksi, Montreal oduvan u Gradu anđela (VIDEO/FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Dejan Joveljić postiže gol

Dejan Joveljić ne planira da stane! Srpski napadač u noći između ponedeljka i utorka postigao je šesti gol u isto toliko prethodnih utakmica u dresu Los Anđeles Galaksija.

Momak iz Bijeljine je u pobedi kluba iz Grada anđela nad Montrealom od 4:0 upisao pogodak sa penala u nadoknadi prvog poluvremena i tada je povećao prednost na 2:0.

Nekadašnji špic Crvene zvezde tresao je mreže u prošlim mečevima uglavnom ulazeći sa klupe, ali je sinoć susret počeo u tandemu sa kapitenom Havijerom Ernandezom, poznatijim kao Ćićarito.

Upravo je Meksikanac probio led golom u osmom minutu, a u 60. i 79. minutu dvaput se u strelce upisao Rajan Raveloson za veliki trijumf u 17. kolu MLS lige.

 

 

Dejan Joveljić duel nije završio do kraja pošto ga je u 56. minutu zamenio Viktor Vaskez.

Los Anđeles Galaksi je trenutno na osmom mestu sa 27 bodova, a na četvrtom ukoliko gledamo tabelu Zapadne konferencije i ta pozicija ga vodi u plej-of.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading