NOVI POTRES: Mesi napušta PSŽ, naredna stanica Amerika i MLS liga kod LEGENDARNOG ASA (FOTO)

Autor:

Sport

18.07.2022

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lionel ugovor sa "svecima" ima do 30. juna 2023. godine, a ponuđen mu je produžetak saradnja na još godinu dana. Ipak, Argentinac je saopštio čelnicima kluba da će odluku doneti posle Svetskog prvenstva u Kataru.

NOVI POTRES: Mesi napušta PSŽ, naredna stanica Amerika i MLS liga kod LEGENDARNOG ASA (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Poslovni direktor Intera iz Majamija Ksavijer Asensi izjavio je da bi fudbaler Pari Sen Žermena Lionel Mesi (35) mogao da zaigra u američkom klubu naredne godine, prenose španski mediji.

Franšiza iz MLS lige, čiji je suvlasnik legendarni engleski fudbaler Dejvid Bekam, ima ambiciozne planove za budućnost.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dejvid Bekam

- Kako bismo postali prepoznatljivo lice američkog fudbala, potrebno nam je da to pokažemo na terenu tako što ćemo imati vrhunske igrače. Mesi se ne može uporediti ni sa jednim drugim fudbalerom. Naš cilj je da angažujemo najbolje, a Mesi je ispred svih ostalih. Da li je realno da dođe kod nas? Sve zavisi od toga šta on želi. On je jedan od najboljih fudbalera u istoriji - rekao je Asensi za "Mundo deportivo".

Kapiten reprezentacije Argentine ugovor sa "svecima" ima do 30. juna 2023. godine, a ponuđen mu je produžetak saradnje na još godinu dana.

 

 

Ipak, Leo je obavestio čelnike šampiona Francuske da će konačnu odluku doneti po završetku ovodišnjeg Svetskog prvestva u Kataru (21. novembar - 18. decembar).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading