Legendarni Điđi pomera granice: Bufon - 2033!

Autor:

Sport

16.07.2022

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvajač Svetskog prvenstva 2006. godine sa reprezentacijom Italije trenutno brani boje matične Parme sa kojom ima ugovor do poslednjeg dana juna 2024. godine.

Legendarni Điđi pomera granice: Bufon - 2033!

Foto: www.profimedia.rs

Đanluiđu Bufon u dresu Parme

Legendarni italijanski golman Đanluiđi Bufon (44) govorio je o tome koliko će još braniti, a ugovor sa matičnom Parmom veže ga do poslednjeg dana juna 2024. godine.

- Mogao bih da se penzionišem sa 55 godina. Proveo sam deset godina u Parmi i 20 u Juventusu. Već deset godina razmišljam o penzionisanju, ali uvek nastavljam dalje - rekao je bivši čuvar mreže Juventusa i Pari Sen Žermena i dodao da će po završetku igračke karijere ostati u fudbalu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đanluiđi Bufon

Novinari na Apeninima pitali su osvajača Svetskog prvenstva 2006. godine ko je bolji po njemu - Kristijano Ronaldo ili Lionel Mesi.

- Ne mogu to da odgovorim, nisam igrao sa Mesijem. Šampioni se prepoznaju i u svlačionici, trebalo bi da se usredsredimo više na ljude nego na fudbalere. Kada se priča o najboljem svih vremena, trebalo bi da znamo da se fudbal promenio. Nije potrebno dovoditi u pitanje ono što su radili Pele, Dijego Maradona ili Johan Krojf. Sportski je reći da ste među najboljima koji su ikada igrali - istakao je Điđi, koji je dres "azura" oblačio 176 puta od 1997. do 2018. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading