Sjajna vest iz Dortmunda: Ale uspeošno operisan!

Autor: Tanjug

Sport

27.07.2022

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadaču uspešno otklonjen rak testisa.

Sjajna vest iz Dortmunda: Ale uspeošno operisan!

Foto: Tanjug/AP

Sebastijan Ale

Fudbaler Borusije i reprezentativac Obale Slonovače Sebastijan Ale, uspešno je operisan nakon što mu je dijagnostikovan tumor testisa i biće odsutan sa terena nekoliko meseci, izjavio je sportski direktor kluba iz Dortmunda Sebastijan Kel.

Ale je pre 20 dana stigao u Dortmund iz Ajaksa uz obeštećenje od 31 milion evra. Međutim, na pripremama nemačkog kluba reprezentativcu Obale Slonovače je otkriven tumor testisa.

- Operacija je uspešno prošla. O daljim pravcima lečenja se još diskutuje, pošto postoje različita mišljenja. On će sigurno biti van terena nekoliko meseci, a nadam se da ćemo uskoro saopštiti konkretnije detalje - rekao je Sebastijen Kel, koji nije želeo da otkrije da li će Borusija da dovodi nova pojačanja.

Ale (28) je prošle sezone za Ajaks postigao 34 gola, a u klubu iz Dortmunda bi trebalo da zameni Erlinga Halanda, koji je pojačao Mančester siti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading