MRKELA NE STAJE: Zvezda blizu još DVA POTPISA! (FOTO)

Autor:

Sport

27.07.2022

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor crveno-belih najavio nove poslove.

MRKELA NE STAJE: Zvezda blizu još DVA POTPISA! (FOTO)

Foto: Starsport

Mitar Mrkela

Kapiten i golman Crvene zvezde, Milan Borjan potpisao je novi ugovor do 30. juna 2026. godine što znači da će do kraja karijere nositi crveno-beli dres.

Saradnja je potpisana uživo u društu Mitra Mrkele, sportskog direktora kluba sa Marakane i predsednika Svetozara Mijailovića.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Mitar Mrkela i Milan Borjan

Ipak, čelnik petostrukog uzastopnog šampiona Srbije nije još uvek završio kompletan posao pošto su sada glavni prioriteti veziste Seku Sanogo i Gelor Kanga.

Momku iz Obale Slonovače ističe ugovor na kraju ove godine, dok je Gabonaš ušao u poslednju godinu saradnje.

Republika

Foto: Starsport

Seku Sanogo

- U pregovorima smo sa Kangom i Sanogom, nadamo se da ćemo ih uspešno završiti. Dva veoma važna igrača za nas, dvojica igrača koji su doprineli uspesima Crvene zvezde. Verujem da ćemo se dogovoriti i da će oni uskoro potpisati dugogodišnje ugovore - rekao je Mrkela.

Direktor crveno-belih nije krio zadovoljstvo zbog potpisa Milana Borjana.

Republika

Foto: Starsport

Gelor Kanga

- Velika moja želja i želja svih ljudi u klubu, kao i miliona naših navijača, jeste da Borjan potpiše novi ugovor. Ostavio je veliki trag, uz njega se vezuju najveći klupski rezultati poslednjih godina. Želimo da pokažemo da idemo dalje, više, da želimo da nadmašimo ove rezultae. Borjan zaslužuje da bude još četiri godine u klubu, ali i posle toga. On je jedan od simbola Crvene zvezde i biće u srcu navijača još godinama - istakao je Mitar.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Milan Borjan

Za kraj, poručio je da uprava svaki prelazni rok uspeva da učini ekipu još jačom, a tako je bilo i ovog leta.

- Mi smo se trudili, ne samo u ovom prelaznom roku, da budemo sve jači i jači. Važno je da su svi nosioci igre pod dugogodišnjim ugovorima. Osetno smo jači, pojačali smo se na pozijama koje su bile malo slabije. Svima smo stavili do znanja da ispunjavamo svoje obaveze i date reči. Mi smo svake godine bili sve jači i jači, imali sve bolje rezultate. Mislim da će tako biti i u budućnosti - zaključio je čelnik Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading