BORJAN RAZGALIO DELIJE: Želimo polufinale, finale Lige šampiona ili Lige Evrope! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

27.07.2022

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten i golman Crvene zvezde produžio ugovor do 30. juna 2026. godine, a potom istakao da veruje da sa crveno-belima može sve.

BORJAN RAZGALIO DELIJE: Želimo polufinale, finale Lige šampiona ili Lige Evrope! (VIDEO/FOTO)

Foto: FK Crvena zvezda

Milan Borjan sa dresom 2026 do kad mu traje novi potpisan ugovor

Ono što je portal Republika.rs ekskluzivno najavio 19. maja 2022. godine, danas je dobilo zvaničnu potvrdu Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Milan Borjan (34), golman i kapiten crveno-belih ostaće na Marakani do kraja karijere pošto je potpisao novi ugovor do 30. juna 2026. godine u uživo programu klupske televizije.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Potpis - Milan Borjan i Svetozar Mijailović

Reprezentativac Kanade bio je u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportsko direktora Mitra Mrkele.

Zanimljivo da je momak iz Knina najavio da mu nova saradnja koja ističe za četiri godine, možda neće biti poslednja sa nekadašnjim evropskim i svetskim šampionom.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Mitar Mrkela - Milan Borjan i Svetozar Mijailović

- Velika čast je produžiti ugovor sa Crvenom zvezdom. Ovo je jedna velika porodica, moja druga kuća. Čast mi je da mogu da budem još četiri godine ovde, a Bože zdravlja i posle toga. Imam još veću želju i ambiciju, da ostvarimo još bolje rezultate. Iza nas su titule, rezultati, koeficijent, dve Lige šampiona, tri Lige Evrope. To je zasluga celog kluba, svi zajedno smo doprineli tome. Zvezda raste iz dana u dan, vratili smo je tamo gde joj je mesto. Sada želimo neko polufinale, finale Lige šampiona ili Lige Evrope. Treba verovati u to, ja uvek verujem - rekao je Borjan za klupsku televiziju.

Ako govorimo o brojkama, ukoliko ostane do kraja ugovora, iskusni čuvar mreže po broju utakmica i stažu biće rame uz rame sa najvećim legendama Crvene zvezde.

- Biti u takvom društvu je zaista neverovatno, nikada nisam ni pomislio da ću to nekad uraditi. Čast i privilegija, ovo je moja druga kuća, presrećan sam što mi svi u klubu tako veruju. Sad treba da idemo napred, osvajamo titule i igramo grupne faze evropskih takmičenja. Sve zavisi od zdravlja, nadam se da ću i posle ovog ugovora ostati u Crvenoj zvezdi - zaključio je golman i kapiten crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading