Navijači besni na pravog Ronalda: Ne mogu da mu oproste veliku promenu!

Autor:

Sport

27.07.2022

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilac na udaru fanova.

Navijači besni na pravog Ronalda: Ne mogu da mu oproste veliku promenu!

Foto: Tanjug/AP

Ronaldo

Luis Nazario de Lima Ronaldo je pre četiri godine postao većinski vlasnik Real Valjadolida, a nedavno je odlučio da promeni grb kluba.

Novi logo je dizajniran da bude moderniji u odnosu na stari i u poređenju sa prethodnim nestali su krst Svetog Ferdinanda i lovorov venac.

Međutim, to se nimalo nije svidelo navijačima kluba.

Poštovanje suštine i promovisanje onoga što će biti bila je premisa koja je vodila ovu promenu. Novi identitet proizilazi iz pogleda na prošlost kako bi se projektovala budućnost. Novi grb inspirisan je onim iz 1928. godine i pojačava ključne elemente kluba: Ljubičastu boju, plamen i krunu. Promena i idealan istorijski trenutak zbog promocije u La Ligu što je bio cilj na startu prethodne sezone, a san je postao java - bilo je saopštenje iz kluba povodom promene grba.

Prethodno je i Ronaldo najavio da će se to desiti.

Modernizovaćemo grb, poštujući boje i istoriju. Oni koji su se ovoga uplašili, trebalo bi da prouče istoriju kluba, s obzirom na to da je već bilo devet promena na grbu. Meni izgleda spektakularno, svideće se svima - govorio je Brazilac u aprilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading