Lazetić objasnio izjavu koja je izazvala buru: Uporedio mečeve protiv Partizana i Crvene zvezde!

Autor:

Sport

25.07.2022

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg superligaša iz Bačke Topole bez dlake na jeziku.

Lazetić objasnio izjavu koja je izazvala buru: Uporedio mečeve protiv Partizana i Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Žarko Lazetić

Fudbaleri TSC-a osvojili su veliki bod u trećem kolu Superlige Srbije, pošto su bez golova u Humskoj remizirali sa Partizanom.

Posle tog meča je Žarko Lazetić, trener gostiju iz Bačke Topole, dao zanimljivu izjavu u kojoj je nervozno istakao da će se više pričati o kiksu crno-belih umesto o sjajnoj igri njegovih pulena.

Sada je odlučio da pojasni reči koje je izrekao vruće glave.

Bio sam nervozan kada sam to rekao, jer nismo pobedili. Takve emocije su i realne posle utakmice, ali kada sam pogledao meč, zadovoljniji sam tom utakmicom nego onom sa Čukarickim, koju smo dobili 4:1. Kako je naš tim izgledao, koliko smo šansi stvorili i nametnuli, nekad rezultat ne isprati ono što se radi na terenu i na kraju nisam bio toliko nezadvoljan kao što je izgledalo neposredno po završetku meča u Humskoj. Protiv Partizana smo odigrali dobro, naročito u prvom poluvremenu, kada smo imali šanse iz prekida - rekao je strateg TSC-a u emisiji "Pregled kola" na TV "Arena sport".

Republika

Foto: Starsport

Žarko Lazetić tokom meča sa Partizanom

Potom je istakao da klub sa "TSC Arene" uvek ide bez kalkulacija i sa najjačim timom, ma ko god bio protivnik.

Zato sam i rekao to što sam rekao posle utakmice sa Partizanom. Možda sam ja neiskusan trener, možda se to ne radi tako, ali nijednu utakmicu protiv Zvezde i Partizana nismo žrtvovali. Nismo želeli da se žrtvujemo, da odmaramo igrače i da se spremamo za neku drugu utakmicu, kao da ne možemo ništa da uradimo. Ljudi iz kluba i ja smatramo da je TSC tim koji svaku utakmicu treba da ide na pobedu - poručio je Lazetić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading