OTKRIVENO: Anćeloti se odrekao Jovića iz BIZARNOG RAZLOGA! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

25.07.2022

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka je u letnjem prelaznom roku kao slobodan igrač napustio Real Madrid posle tri sezone i potpisao dvogodišnji ugovor sa Fiorentinom.

OTKRIVENO: Anćeloti se odrekao Jovića iz BIZARNOG RAZLOGA! (VIDEO/FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Napadač Real Madrida Luka Jović

Luka Jović (24) napustio je Real Madrid posle tri sezone i kao slobodan igrač potpisao dvogodišnji ugovor sa Fiorentinom u letnjem prelaznom roku.

Reprezentativac Srbije postigao je tri gola na 51 utakmici u dresu "kraljevskog kluba", ali je uvek bio u senci Karima Benzeme, koji važi za najboljeg napadača na svetu trenutno.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karim Benzema

Karlo Anćeloti, trener aktuelnog prvaka Evrope i Španije odrekao se usluga člana našeg nacionalnog tima, a osim njega "Santjago Bernabeu" napustiće još dva špica. 

Borha Majoral se u transferu od 10.000.000 evra seli u predgrađe, tačnije Hetafe, dok se na Marijana Dijaza ne računa i traži mu se klub.

 

 

Italijanski stručnjak dodatno je zabrinut posle poraza od Barselone (1:0) u nedelju kada nije igrao Karim Benzema, a ekipa nije uspela da dođe do šuta u okvir gola.

Probao je popularni "Don Karlo" sa Eden Azarom, ali eksperiment nije uspeo, a otišli su Geret Bejl i Isko kao slobodni igrači, tako da su opcije u ofanzivi Benzema, Vinisijus, Rodrigo, Asensio i Azar.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlo Anćeloti

Anćeloti nije zadovoljan, odrekao se Jovića, ali sada je otkriveno zbog čega jer Luka ne ispunjava Karlove standarde za u ovom trenutku Karimovu zamenu.

Naime, kako prenosi Kadena SER, Real hoće napadača koji ima minimum 30 godina i garantuje minimum 12 golova sa klupe u sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading