SRPSKA ATINA MU DRAŽA OD APENINA: Supertalentovani Kabić još TRI GODINE u Vojvodini!

Autor:

Sport

25.07.2022

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zalog za budućnost novosadskih crveno-belih.

SRPSKA ATINA MU DRAŽA OD APENINA: Supertalentovani Kabić još TRI GODINE u Vojvodini!

Foto: Starsport

As Vojvodine Uroš Kabić

Supertalentovani ofanzivac Vojvodine Uroš Kabić produžio je ugovor sa "starom damom" srpskog fudbala do leta 2025. godine.

Na taj način, mladi Novosađanin je dokazao svoju vernost Voši i rešenost da ostavi dublji trag u rodnom gradu.

Izuzetno mi je drago što smo postigli dogovor i što ću da ostanem u klubu u kom sam ponikao jer smatram mogu da ostavim dublji trag. Nadam se da ću da se vratim na teren kroz desetak dana i onda idemo u nove izazove i dokazivanja - naveo je ofanzivac, a potom je izrazio zadovoljstvo odličnim startom sezone kluba sa stadiona "Karađorđe" (tri meča - sedam bodova).

U klub su došli novi ljudi, koji su doneli potrebnu energiju i Vojvodina je onakva kakva treba da bude. Prezadovoljan sam igrom ekipe u prva tri kola i nadam se da ću doprineti da budemo još bolji i da nastavimo u istom smeru - poručio je Kabić.

Inače, igrač Vojvodine je privukao pažnju timova iz Serije A, ali je parafiranjem novog ugovora najavio ostanak u crveno-belom dresu na duži rok...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading