DETALJI POLICIJSKE AKCIJE U ZEMUNU! Diler se branio ćutanjem, kupci PRIZNALI KRIVICU!

Autor:

Hronika

25.07.2022

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušani osumnjičeni za prodaju i kupovinu heroina u jednom u školskom dvorištu na teritoriji Novog Beograda.

DETALJI POLICIJSKE AKCIJE U ZEMUNU! Diler se branio ćutanjem, kupci PRIZNALI KRIVICU!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Danas je zemunska policija u brzoj i efikasnoj akciji uhapsila I.K. (41) koji se sumnjiči za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga iz člana 246 stav 4 Krivičnog zakonika za koje je zaprećena kazna zatvora od 5 do 15 godina, budući da je krivično delo izvršeno u dvorištu osnovne škole.

On se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. 

Tužilaštvo je nakon saslušanja sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da I.K, odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, imajući u vidu da je i ranije osudjivan.

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Hapšenje/Ilustracija

M. M. (40) i N. S. (44) terete se za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga i na saslušanju su priznali krivicu.

Oni su uhapšeni u subotu, 23. jula, pošto je policija u školskom dvorištu pregledom M. M. i N. S, kod njih pronašla po paketić heroina od 37 i 35 grama, koje im je, kako se sumnja, prethodno prodao I. К.

Potom je policija, pretresom poštanskog sandučeta u zgradi u kojoj stanuje I. К, pronašla oko 40 grama heroina spakovanog u 100 paketića koji su oduzeti. Kod njega je takodje pronadjeno i oduzeto 37.400 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading