BOMBA NA OSTRVU! Milinković-Savić oblači dres VELIKANA - igraće u Premijer ligi?

Autor:

Sport

25.07.2022

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin na ceni, gigant iz Engleske krenuo po njega.

BOMBA NA OSTRVU! Milinković-Savić oblači dres VELIKANA - igraće u Premijer ligi?

Foto: Tanjug/AP

Vezista Lacija Sergej Milinković-Savić

Mančester junajted već mesecima traži lidera i nosioca igre na sredini terena, a prema pisanju ostrvskih i italijanskih medija, izbor je pao na srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića.

Naime, pokušaj "crvenih đavola" da angažuju Barseloninog De Jonga nije uspeo, budući da Holanđanin jednostavno ne želi da napusti "Kamp Nou". Menadžer velikana sa "Old Traforda" Erik ten Hag ima sjajan odnos sa njim, ali će ipak morati da se okrene drugim opcijama.

 

 

Milinković-Savić je stara želja Mančestera, a sada će uslediti teški pregovori sa Klaudijom Lotitom, čelnikom Rimljana, oko obeštećenja i finalizacije transfera. Englezima posao olakšava činjenica da ugovor Srbina i nebesko-plavih ističe kroz dve godine, te je ovo poslednja prilika za Lacio da zaradi ogroman novac od "zlatnog orlića" sa Novog Zelanda.

Podsetimo da je 27-godišnjak poslednjih sedam sezona igrao u "večnom gradu" (231 prvenstvena utakmica, 48 golova), a da li je SMS konačno rešenje za Junajted, videćemo do kraja letnje pijace...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading