OTKRIVEN IDENTITET žene koja je pronađena mrtva na putu za Guču! U toku je obdukcija

Autor:

Hronika

25.07.2022

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Ikodinović (40) je žena čije je telo pronađeno na putu za Guču. Za sada obdukcija pokazuje da je ženu udario automobil.

OTKRIVEN IDENTITET žene koja je pronađena mrtva na putu za Guču! U toku je obdukcija

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Dušica Ikodinović (40) iz Lučana, pronađena je na putu za Guču. Ona je poslednji put viđena u dragačevskom selu Puhovo, između Lučana i Guče. Kada se nije pojavila, njena porodica je prijavila nestanak. Policija je izvršila potragu, a Dobrovoljno vatrogasno društvo iz Požege ponudilo je pomoć policiji za pretragu terena, saznaje Blic. 

Na osnovu obdukcije tela nesrećne žene koja je izgubila život, doći će se do saznanja kako je Dušica stradala. Dosadašnja otkrića ukazuju na udarac automobilom.

Foto: Rina

Vatrogasci i Hitna pomoć

Jedan član DVD-a Požega koji živi u Lučanima juče je dronom mapirao potez potez na kome je Dušica Ikodinović mogla da nestane, kako bi spremio operativne karte u slučaju da policija zatraži pomoć. Krenuo je biciklom da bi ujedno i osmotrio deo terena kraj puta. Nešto ispred 18 sati, nedaleko od izlaska iz Puhova, uočio je u divljem kupinjaku komade plave odeće koja je po opisu porodice odgovarala Danijeli Ikodinović.

Upućeni kažu da telo Lučanke nije moglo da se uoči iz automobila zbog pozicije vozača koja je niža u odnosu na tačku gde je Dušica ležala mrtva.

Ubrzo su na lice mesta pristili policajci, krmininalistički tehničari i javni tužilac koji je obavio uviđaj.

Prema nezvaničnim saznanjima „Blica“, spoljnim pregledom Dušičinog tela primećene su povrede koje ukazuju da je na nju naletelo još uvek nepoznato vozilo koju ju je koštalo života i bacilo u žbunje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading