Zinčenko pecnuo zvezdu Sitija: Mnogo sam zgodniji od De Brujnea

Autor:

Sport

23.07.2022

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinac i Belgijanac sličnog su izgleda, pa su ih u dresu "građana" često mešali i komentatori i navijači kad su bili zajedno na terenu.

Zinčenko pecnuo zvezdu Sitija: Mnogo sam zgodniji od De Brujnea

Foto: Tanjug/AP

Oleksandr Zinčenko (u sredini) i Kevin de Brujne (desno)

Oleksandr Zinčenko novo je pojačanje Arsenala, a u prvom intervjuu za televiziju novog kluba izjavio je da je mnogo zgodniji od doskorašnjeg saigrača Kevina de Brujnea.

Ukrajinac i Belgijanac sličnog su izgleda, pa su ih u dresu Mančester sitija često mešali i komentatori i navijači kad su bili zajedno na terenu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Oleksandr Zinčenko u dresu reprezentacije Ukrajine

- Znaju li navijači da ja nisam Kevin de Brujne. Moram odmah da rešim to jer su možda zbunjeni. Poređenja su bila moguća samo na početku, ja sam mnogo, mnogo zgodniji od njega. Ne govorimo sad o fudbalskim veštinama, zna i on da ne možemo da se poredimo - našalio se Zinčenko.

 

 

"Tobdžije" su "građanima" za levog beka platili 35 miliona evra i istakao je da se u londonski klub zaljubio gledajući Tjerija Anrija i Seska Fabregasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading