KAO NOVAK: Gvardiola u problemu - Trojica igrača Sitija ne mogu u Ameriku jer nisu VAKCINISANI, sledi im PUT U HRVATSKU! (FOTO)

Autor:

Sport

17.07.2022

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper, vezista i ofanzivac neće biti sa seniorima "građana" "preko bare".

KAO NOVAK: Gvardiola u problemu - Trojica igrača Sitija ne mogu u Ameriku jer nisu VAKCINISANI, sledi im PUT U HRVATSKU! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester sitija, dvostruki uzastopni osvajači Premijer lige otputovali su na priprieme, ali u Americi, trener Pep Gvardiola neće moći da računa na trojicu igrača.

Nisu u pitanju povrede i administracija, već to što štoper Džon Stouns vezista Ilkaj Gundogan i ofanzivac Fil Foden nisu vakcinisani i kao takvi ne mogu na tlo SAD. 

 

 

Asovi "građana" nalaze se u istom problemu kao i najbolji srpski teniser Novak Đoković koji gotovo sigurno neće moći da igra na Ju-es openu i osvoji 22. Grend slem trofej u karijeri i izjednači se sa Rafaelom Nadalom.

Prošlosezonski polufinalisti Lige šampiona igraju 21. jula protiv Klub Amerike u Hjustonu, a dva dana kasnije sledi utakmica protiv minhenskog Bajerna u Grin Beju.

 

 

Stouns, Gundogan i Foden će pripremni period odraditi u Hrvatskoj sa rezervnim timom Mančester sitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading