Nađ poručuje: Ako je Zvezda već šampion, zašto ne prekinemo prvenstvo?

Autor:

Sport

22.07.2022

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši reprezentativac naše zemlje dao zanimljivu izjavu.

Nađ poručuje: Ako je Zvezda već šampion, zašto ne prekinemo prvenstvo?

Foto: ST/V. LUKIĆ

Fudbaleri Partizana su već u drugom kolu Superlige Srbije kiksnuli, protiv Radničkog u Nišu, a taj rezultat se nimalo ne dopada legendi kluba Albertu Nađu.

Ne mogu da budem zadovoljan kiksom Partizan na startu sezone. Ima nekih koji su već prepisali titulu Crvenoj zvezdi, a ako je tako zašto ne prekinemo prvenstvo? - izjavio je Nađ za podkast u organizaciji "Meridian sporta", pa nastavio:

Svi koji znaju Stanoja, znali su da će da ode na kraju sezone. Došao je Stolica, gotovo cela ekipa se izmenjala, treba strpljenja i dati mu podršku.

Republika

Foto: Starsport

Albert Nađ

Potom se osvrnuo na žreb za treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, u kom će crno-beli odmeriti snage sa Midtjilandom ili AEK-om iz Larnake.

Mislim da je svaki protivnik težak, sada svi igraju Evropu, svi se trude da postignu nešto. Midtjiland je dugo u vrhu danskog fudbala, igrali su završnicu Evrope prošle sezone, sa druge strane sada kada nema ograničenja za strance, AEK ima gotovo pola španske ekipe, tako je bilo i ranije, a mislim da im je trener Španac sada. Tako da ko god bude biće težak protivnik i nikako ga ne treba potceniti.

Takođe, uporedio je aktuelnu situaciju između večitih rivala, sa onom kada je on bio igrač.

Pa, nije bilo tako kao danas, te izjave, saopštenja... Sve je ostajalo na travnatoj podlozi, ako mogu tako da kažem. Takođe, nije bilo toliko medija, portala i ostalog... Kada se završi utakmica mi svi zajedno odemo u neki od malobrojnih kafića tada da popijemo piće - podvukao je Nađ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Trike

23.07.2022 17:20

Gospodine NADJ mslim da si bio osrednji igrac al si bio pravi sportista covek i kad si gubio i dobio bio si covek ,a gospodine ovi sada iz Partizana I Zvezde em neznaju nista sem nekih izuzetaka em imaju trenere sto umisljaju da u SRBIJI ima samo dva kluba a ostali su tu radi reda .