SRBIN PLAKAO ZBOG DINAMA: Majstore, aj ti okreni avion i spusti me u Zagreb, vrati me kod mojih!

Autor:

Sport

19.07.2022

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Komen Andrić napustio Maksimir i u transferu vrednom milion evra pojačao francuski Klermon.

SRBIN PLAKAO ZBOG DINAMA: Majstore, aj ti okreni avion i spusti me u Zagreb, vrati me kod mojih!

Foto: Tanjug/AP

Komnen Andrić (u žutom dresu)

Srpski fudbaler Komnen Andrić (27) napustio je u letnjem prelaznom roku zagrebački Dinamo i u transferu vrednom milion evra pojačao francuski Klermon.

Iskusni napadač u prestonicu Hrvatske došao je u januaru 2019. godine, s tim što je u sezoni 2020/21 bio na pozajmicama u Interu iz Zaprešića i ruskoj Ufi.

Ne znaš kome je bilo teže na oproštaju. Skupilo se desetak igrača, sedeli smo malo i evocirali uspomene. Meni knedla u grlu, njima nije lako. To su ti trenuci koje pamtiš ceo život. I dokaz da ostavljaš nešto iza sebe. I tako mi sedimo, pričamo i oni mi kažu: "'Ajde Baka da se ti lepo zahvališ Francuzima i ostaneš s nama. Mi ćemo se skupiti i platiti ugovor". I sada ti reci meni kako da ostanem imun na to? - rekao je Andrić u intervjuu za "Germanijak".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Komnen Andrić (u žutom dresu)

Nadimak "Baka" nastao je od uzrečice brate koja se pretvorila u baka, a znao je da će morati da ode sa Maksimira iz dva razloga.

Došao je Josip Drmić, dok ostatak konkurencije u ofanzivi ima višegodišnje ugovore.

- Ma, razočaran sam što sam otišao. To je jedino. Jer sam se do poslednjeg trenutka nadao da će se nešto promeniti, da ću dobiti novi ugovor i ostati tu do kraja karijere. Ja sam takav. Emotivan. Kad se vežem negde, onda plačem. Dižem se u avionu prema Francuskoj, gledam Sljeme, tražim stadion i kada sam ga video - krene nostalgija. Razmišljam, džabe pare, džabe sve. Majstore, aj ti okreni avion i spusti me u Zagreb, vrati me kod mojih. No, svestan sam što je život profesionalca - rekao je Komnen.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Komnen Andrić (u žutom dresu)

Srbin je sa "modrima" dvaput bio šampion Hrvatske uz jedan nacionalni Superkup, a odigrao je 42 utakmice i postigao 12 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading