Nikola Maksimović i Zvezda? Oglasili se sa Marakane i otklonili sve dileme!

Autor:

Sport

19.07.2022

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni štoper, koji može da igra i desnog beka nosio je crveno-beli dres od januara 2012. do leta 2013. godine i odigrao je 35 utakmica i postigao jedan gol.

Nikola Maksimović i Zvezda? Oglasili se sa Marakane i otklonili sve dileme!

Foto: Starsport

Nikola Maksimović

U utorak ujutru gotovo svi italijanski transfer novinari preneli su informaciju da je Nikola Maksimović (30) odbio Leće, jer želi da se zbog porodičnih razloga vrati u Srbiju.

Takođe, sa Apenina je stigla vest da je štoper, koji može da igra i desnog beka blizu Crvene zvezde, čiji je dres nosio od januara 2012. do leta 2013. godine, odigrao 35 utakmica i postigao jedan gol.

 

 

O ovoj temi govorio je i Mitar Mrkela, sportski direktor kluba sa Marakane.

- Nikola Maksimović je veliki igrač i uvek je interesantan Zvezdi. Igrao je na najvišem mogućem nivou. Međutim, u ovom trenutku nismo blizu dogovora. Šta će se desiti u narednih nekoliko dana, videćemo - ostao je zagonentan čelnik crveno-belih.

Republika

Foto: fkcrvenazvezda

Mitar Mrkela

Ipak, najavio je nove potpise.

- Treba očekivati nova imena. Naše treće pojačanje je Stefan Mitrović. Još nema 20 godina, dolazi u okviru naše ideje da ubrzamo i podmladimo ekipu. On je krilo, odlikuje ga izuzetna brzina, pratimo ga poslednjih godinu dana. Bilo je priče da dođe prošle zime, to se nije realizovalo. Biće lepa budućnost Crvene zvezde. Najvažnije je da je sada ovde - istakao je Mrkela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading