GROZNE VESTI: Sebastijan Ale ima TUMOR! (FOTO)

Autor:

Sport

18.07.2022

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Borusije Dortmund napustio je trening kamp "milionera", a bolest je otkrivena nakon što se reprezentativac Obale Slonovače požalio da se ne oseća dobro.

GROZNE VESTI: Sebastijan Ale ima TUMOR! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Sebastijan Ale

Napadač Borusije Dortmund Sebastijan Ale (28) napustio je trening kamp "milionera" jer mu je dijagnostikovan tumor testisa!

Reprezentativac Obale Slonovače istakao je da se ne oseća dobro, usledila su lekarska ispitivanja i utvrđeno je da je u pitanju tumor.

Vicešampion Nemačke zatražio je poštovanje privatnosti iskusnog špica, a u narednim danima će obavestiti javnost o stanju fudbalera.

- Ovo su šokantne vesti za Alea, ali i za sve nas. Čitava Borusijina porodica želi Sebastijanu najbrži mogući i potpuni oporavak i nadamo se da ćemo uskoro biti u prilici da ga ponovo zagrlimo. Uradićemo sve što je u našoj moći da dobije najbolje lečenje i terapiju - rekao je sportski direktor žuto-crnih Sebastijan Kel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading