Poruka sa Banovog brda: Tvente atraktivan rival, ima tradiciju, ali prvo Luksemburg!

Autor:

Sport

18.07.2022

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Kerkez, trener Čukaričkog želi da preskoči prepreku u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, a tek onda da razmišlja o holandskom klubu.

Poruka sa Banovog brda: Tvente atraktivan rival, ima tradiciju, ali prvo Luksemburg!

Foto: Starsport

Dušan Kerkez

Trener fudbalera Čukaričkog Dušan Kerkez izjavio je holandski Tvente atraktivan rival, ali je dodao njegov tim u ovom trenutku razmišlja samo o ekipi Rasinga, koji je rival kluba sa Banovog brda u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Čuka će u četvrtak gostovati ekipi Rasinga (20.00) u prvom duelu drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Revanš je na programu 28. jula u Beogradu od 20.00.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Čukaričkog

Žrebom u Nionu odlučeno je da će bolji iz ovog dvomeča u 3. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija igrati protiv holandskog Tventea.


- Zaista je teško govoriti o žrebu za treću rundu, s obzirom na to da još nismo odigrali ni prvi meč drugog kola protiv Rasinga. I naravno da trenutno razmišljamo samo o utakmici u Luksemburgu. Još kad smo videli spisak potencijalnih rivala, jasno nam je bilo da nema lakih ekipa. Tvente je vrlo atraktivan rival, igraju u vrlo kvalitetnom šampionatu, imaju tradiciju nastupa u Evropi... Ali, ponavljam, prvo Rasing, a nadam se da ćemo pričati potom i o mečevima treće runde - rekao je Kerkez za zvanični sajt kluba.
Republika

Foto: Starsport

Detalj sa utakmice Čukaričkog i TSC-a

Prve utakmice 3. kola Lige konferencija biće odigrane 4. avgusta, a revanši nedelju dana kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading