Namučili su Partizan u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a sada nisu mogli da otputuju na utakmicu zbog PILOTA! (FOTO)

Autor:

Sport

17.07.2022

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli su kao gosti u prvoj utakmici izgubili 3:2, dok su na domaćem terenu pobedili 1:0 i zbog gola u gostima plasirali se u grupnu fazu drugog po snazi elitnog klupskog takmičenja.

Namučili su Partizan u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a sada nisu mogli da otputuju na utakmicu zbog PILOTA! (FOTO)

Foto: Starsport

Detalj sa utakmice Partizana i Tromsea u Beogradu

Fudbaleri Partizana kroz istoriju igrali su veliki broj utakmica u kvalifikacijama za evropska takmičenja, a jedan od težih protivnika bio je Tromse.

Norvežani su bili rival u borbi za Ligu Evrope u sezoni 2012/13 kada su crno-beli prošli u grupnu fazu pošto su u gostima izgubili 3:2, a kod kuće pobedili 1:0.

Ulazak u drugo po snazi elitno klupsko takmičenje omogućilo pravilo gola u gostima.

Elem, Tromse je u nedelju trebalo da dočeka Stremsgodset od 18 časova, ali susret nije odigran zbog štrajka pilota u Norveškoj!

 

 

Na aerodromima u zemlji izbile su neverovatne gužve, a u Savezima i klubovima su izrazili nezadovoljstvo, pre svega jer su navijači uplatili smeštaj u Tromseu.

Ne možemo da idemo, ako piloti štrajkuju. Razgovarao sam sa čelnicima Saveza, diskutovali smo da li da se meč odloži. Ne znamo ni kada će da se igra, da li u ponedeljak, utorak ili sredu, jer ne znamo kada će biti kraj štrajka. Najgore je navijačima, oni su kupili kartu, uplatili smeštaj, potrošili novac. Tužno je to - rekao je Magne Jordan Nilsen, sportski menadžer Stremsgodseta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading