NOVI UGOVOR: Crno-beli blindirali štopera do 2026. godine!

Autor:

Sport

17.07.2022

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centralni bek ostaje u Beogradu.

NOVI UGOVOR: Crno-beli blindirali štopera do 2026. godine!

Foto: Starsport

Detalj sa derbija 30. kola Superlige Srbije Čukarički - Partizan (0:0)

Fudbaleri Čukaričkog posle dva kola u Mozzart Superligi Srbije imaju polovičan učinak. U prvom kolu su na Banovom brdu izgubili od TSC-a 4:1, ali su u drugom pobedili Novi Pazar u gostima sa 2:1.

Novi razlog za zadovoljstvo, trener Dušan Kerkez dobio je u nedelju, ali zbog vesti van terena pošto je talentovani štoper Bojan Kovačević (18) potpisao novi četvorogodišnji ugovor.

Republika

Foto: Starsport

Bojan Kovačević (u belom dresu) u duelu sa Rikardom Gomešom

Zanimljivo da je Užičanin pre samo godinu dana bio deo kadetske selekcije "brđana", a onda je putovao na zimske pripreme sa seniorima u Tursku.

Potom je prebačen u omladinski pogon, a prošle sezone je u prvom timu odigrao deset utakmica u Superligi uz jednu asistenciju, ali bez gola.

Republika

Foto: Starsport

Bojan Kovačević

Upisao je i sedam nastupa u omladinskoj konkurenciji, a standardni je član kadetske selekcije reprezentacije Srbije.

- U Čukaričkom sam stekao afirmaciju, dobio sam priliku da debitujem u prvom timu još kao kadet, što je retka privilegija. Drago mi je da u klubu imaju poverenja u mene, trudiću se da to opravdam na svakom treningu, da iskoristim svaku šansu koja mi bude ukazana. Na obostrano zadovoljstvo smo potpisali novi ugovor, verujem da ću se zadržati u Čukaričkom, da ću se ustaliti u prvom timu. Jasno mi je kakva je konkurencija na poziciji štopera, mogu mnogo da naučim od daleko iskusnijih Puškarića, Vujadinovića, Šapića, tu je i godinama meni bliži Drezgić, takođe vrlo kvalitetan igrač. Opet, igramo na tri fronta, biće prilike za sve, a na nama je da se potrudimo da što duže ostanemo u Evropi - rekao je Bojan Kovačević.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Čukarički u narednom kolu nacionalnog prvenstva, 24. jula od 18.55 dočekuje kruševački Napredak na Banovom brdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading