UEFA BEZ MILOSTI: Srbija ŽESTOKO kažnjena zbog rasizma!

Autor:

Sport

15.07.2022

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše smo prošli...

UEFA BEZ MILOSTI: Srbija ŽESTOKO kažnjena zbog rasizma!

Foto: Starsport

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je danas fudbalsku reprezentaciju Srbije zatvaranjem stadiona na narednoj utakmici protiv Švedske u Ligi nacija, sasopšteno je danas iz Niona.

Kontrolno, etičko i disciplinsko telo UEFA (CEDB) odluku je donelo zbog ispada navijača Srbije na utakmicama protiv Norveške (0:1) 2. juna i Slovenije u Ljubljani (2:2) 12. juna.

Disciplinsko telo UEFA kaznilo je selekciju Srbije sa jednom utakmicom bez publike, a ako se slični prekršaji ponove, "orlovi" će još jedan meč morati da igraju pred praznim tribinama.

Fudbalski savez Srbije moraće da plati ukupno 43,000 evra zbog tri različita incidenta - 30,000 evra zbog rasizma navijača, 5,000 evra zbog ulaska navijača na teren i 8,000 evra zbog toga što su navijači koristili lasere.

Na narednoj utakmici protiv Švedske, 24. septembra u Beogradu, srpski fudbaleri moraće da nose transparent na kom će pisati "Recite ne rasizmu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading