Luka predstavljen u Firenci: Anćeloti ga potcenjivao, Jović mu DŽENTLMENSKI odgovorio!

Autor:

Sport

14.07.2022

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je udarna tema na "Artemio Frankiju".

Luka predstavljen u Firenci: Anćeloti ga potcenjivao, Jović mu DŽENTLMENSKI odgovorio!

Foto: www.profimedia.rs

Luka Jović

Srpski centarfor Luka Jović otkrio je da je u Fiorentinu došao prihvativši savet kolege iz nacionalnog tima Dušana Vlahovića.

Tom prilikom, Srbin je upitan da prokomentariše izjavu trenera Real Madrida Karla Anćelotija, koji je za njega istakao da je "lenj".

Nisam još razgovarao sa Karlom Ančelotijem, ali on je jedan od najboljih trenera u istoriji i bila je čast igrati za njega kao trenera - džentlmenski je odgovorio Jović, a prethodno je istakao:

Kao što sam nekoliko puta rekao, zadovoljstvo je biti ovde i nositi ovaj dres. Mnogo igrači sa Balkana su igrali ovde, što mi daje dodatnu motivaciju. Spreman sam da pružim sve od sebe i radim ono što treba treneru.

Jović je na debiju dao četiri gola Vićenci, a jasno je da se nalazi u odličnoj formi.

Trenirao sam tokom pauze, već sam prilično spreman. Imam problema sa listom, ali to neće biti problem u budućnosti.

 

 

Srpski napadač bi na "Artemio Frankiju" trebao da bude lider navalnog dela ekipe.

Istina je da sam uvek igrao bolje sa partnerom u napadu, ali sam igrao i sam u Frankfurtu i Madridu. Ovde sam da pomognem timu. Trener će odrediti sistem, a ja sam spreman da radim šta je potrebno - kazao je Jović, koji će se za mesto u timu boriti sa Arturom Kabralom, koji je zimus kupljen iz Bazela.

Kabral je izuzetna osoba i on će takođe dobiti istu šansu kao i ja. Takmičenje me motiviše i nadam se da ćemo obojica imati sjajnu sezonu - reči su Luke Jovića koji je parafirao dvogodišnju vernost "violi", dok su "galaktikosi" zadržali pravo na 50% od naredne prodaje.

 

 

Dušan odlično igra u Italiji i ja ću pomoći da budem jednako uspešan. Saigrači smo u reprezentaciji i rivali u Seriji A, videćemo šta će biti. Uvek je lepo pričao o klubu i navijačima, što mi je pomoglo da izaberem Fiorentinu - zaključio je Jović na promociji u dresu novog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading