Delije se zadovoljno smeškaju: Zvezdin dželat tone sve niže - krenuće iz amaterskog ranga?

Autor:

Sport

06.07.2022

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak period je pred njima.

Delije se zadovoljno smeškaju: Zvezdin dželat tone sve niže - krenuće iz amaterskog ranga?

Foto: Twitter.com/FC Girondins de Bordeaux

Slavni francuski klub prolazi kroz najteži pereiod u svojoj istoriji.

Ekipa Bordoa je prethodne sezone ispala iz francuske fudbalske elite, a prema infomracijama koje stižu iz ove zemlje, Bordo neće moći da se takmiči ni u drugom rangu francuskog fudbala.

Agencija francuskog fudbala za finansije (DNCG) potvrdila je informaciju da će Bordo naredne sezone biti deo tel trećeg ranga.

Međutim, problemi nekadašnjeg šestostrukog šampiona Francuske tu se ne završavaju. Narednih dana predsednik ovog kluba Žerard Lopez najverovatnije će podneti ostavku na sve funkcije u klubu, što bi gotovo izvesno dovelo i do proglašenja bankrota. Time bi se klub našao pred potpunim ponorom jer bi morao da u naredno takmičenje uđe iz amaterskog ranga, tj. iz petog stepena takmičenja.

 

 

Navijači Crvene zvezde i dalje se sećaju duela sa ovom francuskom ekipom iz novembra 2015. godine kada je nakon beogradskih 0:0, u Bordou domaća ekipa slavila rezultatom 3:2 i nastavila evropsko putešestvije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading