Stanković: Videli ste jaku i ponosnu Zvezdu, ne znam da li su ciljevi realni!

Autor:

Sport

03.07.2022

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Zenita iz Sankt Peterburga sa 2:1 na Olimpijskom stadionu u Sočiju u generalnoj probi pred početak obe sezone.

Stanković: Videli ste jaku i ponosnu Zvezdu, ne znam da li su ciljevi realni!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Zenita iz Sankt Peterburga sa 2:1 na Olimpijskom stadionu u Sočiju u generalnoj probi pred početak obe sezone.

Utiske posle meča srpskog i ruskog šampiona izneo je Dejan Stanković, trener gostiju.

- Bila je ovo uspešna provera, videli ste i sami jaku i ponosnu Crvenu zvezdu od prvog momenta. Nema veze što smo igrali protiv skuplje ekipe na tržištu i to maltene kod njih kući, izašli smo visoko, hrabro i u prvom poluvremenu imali domnaciju u igri, posed, šanse i dobar pritisak na njihovu zadnju liniju. Iz toga smo dobili dve, tri kontre, ali to nije strašno. U drugom poluvremenu smo jeftino primili golove i sigurno da je moglo bolje, ali i gore, u svakom smislu te reči. Uspeo sam da odmorim neke igrače, pojedincima da dam šansu i ubedili su me mnogo dobro. Zvezda ima dobar i jak tim, očekuje nas mnogo utakmica na tri fronta i bitno je imati kvalitetne momke i igrače - počeo je Stanković.

Republika

Foto: Starsport

Detalj sa utakmice Zenita i Crvene zvezde

Crveno-beli juriš na šestu uzastopnu titulu počinju 10. jula od 20 časova na Marakani protiv niškog Radničkog. 

- Spremni smo za početak, jer znamo kako smo i zašto smo radili ovako jako. Neću da se ponavljam, ali 35 utakmica do 13. novembra je mnogo i trebaće nam i snage i moći i strpljenja, kako fizičkog, tako i mentalnog da to sve spakujemo u komplet pobeda, dostignuća i ciljeva koji su ogromni za Crvenu zvezdu. Nećemo o tome da li su realni ciljevi, ali gledaćemo da izvučemo maksimum iz nas, damo sve od sebe i da svaki navijač bude ponosan na Zvezdu - istakao je trener crveno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Katai i Milan Rodić

Za kraj, nekadašnji kapiten beogradskog velikana pozvao je navijače da ispune tribine našeg najvećeg stadiona za meč protiv "meraklija".
  
- Fenomenalni su utisci, sam dolazak, stadion, ambijent, protivnik koji je mnogo kvalitetan. Drago mi je zbog momaka što smo ušli u takmičenje već, jer je ovo bila baš takva utakmica - takmičarska, protiv mnogo kvalitegno protivnika. Bili smo mnogo dobri, jaki, u svakog segmentu i možda je na kraju falilo kocentracije i snage. Mi 10. jula krećemo u novi put koji ćemo gledati da bude onaj pravi - Zvezdin. Nadam se i što većem broju navijača na utakmici protiv Radničkog, bio bih presrećan da ispune tribine, ovi momci to zaslužuju - zaključio je mladi stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading