Kraj sage na "Marakani": Otkriveno da li se Milunović VRAĆA u Zvezdu!

Autor:

Sport

01.07.2022

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanković silno želi iskusnog štopera, ali neke stvari ne zavise od našeg najtrofejnijeg kluba.

Kraj sage na "Marakani": Otkriveno da li se Milunović VRAĆA u Zvezdu!

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Nemanja Milunović

Vest da bi se defanzivac Alanje Nemanja Milunović mogao vratiti u Crvenu zvezdu odjeknula je poput bombe Beogradom, ali je taj posao trener prvaka Srbije Dejan Stanković ocenio "nerealnim".

Opcija Milunovićevog povratka se otvorila usled činjenice da je turski klub zapao u finansijske probleme, a Deki je biranim rečima govorio o bivšem stubu odbrane Zvezde.

Ne bih trošio reči o Milunoviću, jer je on pre svega jedan odličan čovek za svlačionicu i klub i fenomenalan igrač koji se kod nas u sistemu pokazao i dokazao. Pre dve godine je bio izabran za jednog od najboljih odbrambenih igrača u Ligi Evrope, to sve govori o njemu. Ako bi se vratio, bio bi pojačanje u svakom smislu te reči, ali neke stvari ne zavise od Crvene zvezde - reči su kormilara kluba iz Ljutice Bogdana.

Republika

Foto: Starsport

Stanković o Milunoviću - Sajajn je, ali...

Podsetimo, 33-godišnji štoper ima još godinu dana ugovora sa Turcima, a minule sezone je bio standardan na Bosforu odigravši 27 prvenstvenih utakmica za Alanju (po gol i asistencija).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading