Ostrvljani ga otimaju Fiorentini: Jović na meti bivšeg prvaka Evrope - Srbin se seli u Premijer ligu?

Autor:

Sport

02.07.2022

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurili detalji, srppskog napadača žele Englezi, ali i Španci.

Ostrvljani ga otimaju Fiorentini: Jović na meti bivšeg prvaka Evrope - Srbin se seli u Premijer ligu?

Foto: Tanjug/AP

Srpski centarfor Luka Jović bio je na korak od prelaska u redove italijanske Fiorentine, ali su se u trku za Srbinom uključila još dva kluba.

Kako navodi italijanski novinar Đanluka Di Marcio, "Orla" silno žele Notingem Forest i Sevilja, a posebno interesovanje iskazao je nekada dvostruki prvak Evrope. "Šumari" su se vratili u Premijer ligu posle 23 godine, a ne žele da igraju epizodnu ulogu, već u Joviću vide ogromno pojačanje u borbi za opstanak.

Republika

Foto: Tanjug/AP/profimedia

Karlo Anćeloti i Luka Jović

Bilo kako bilo, Srbin je na izlaznim vratima Madrida, a da li će karijeru nastaviti na Apeninima, Ostrvu ili u Andaluziji, videćemo već narednih dana.

Podsetimo, 24-godišnjak je na stadion "Santjago Bernabeu" stigao 2019. godine kada je Ajntrahtu plaćen preko 60 miliona evra, a minule sezone je na 15 prvenstvenih utakmica u opremi "galaktikosa" dao jedan gol, uz tri asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading