VRHUNSKI LAŽOVI I VARALICE! Robi PODELIO Ljubljanu: Prosinečki osuo PALJBU po upravi Olimpije, navijači ga ispratili BRUTALNOM podrškom! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.07.2022

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos zbog "velikog žutog" u glavnom gradu Slovenije.

VRHUNSKI LAŽOVI I VARALICE! Robi PODELIO Ljubljanu: Prosinečki osuo PALJBU po upravi Olimpije, navijači ga ispratili BRUTALNOM podrškom! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Hrvatski stručnjak Robert Prosinečki

Hrvatski stručnjak Robert Prosinečki na buran način je napustio klupu Olimpije, a tom prilikom je održao oproštajnu konferenciju za medije, tokom koje se obrušio na čelnike Ljubljančana.

Povodom Robijevog odlaska, klub sa stadiona "Stožice" oglasio se saopštenjem, u kome je Hrvat optužen za neprofesionalizam, a dosadašnji trener upravi nije ostao dužan.

Možete reći da sam bio loš trener, ali ne možete da me krivite za moju ljubav prema klubu. Došao sam ovdje da vratim klub tamo gde je nekada bio. Nikada nisam radio sa većim i gorim lažovima i varalicama. Radio sam sa mnogo ljudi, ali ovi vode klub SMS porukama - kazao je Prosinečki, koji je situaciju u klubu nazvao "katastrofalnom".

- Čak ni Alfred Hičkok nije mogao da režira nešto ovakvo. Delius nas je pozvao na sastanak i rekao nam da će barišić biti otpušten, a da mi nastavimo da radimo svoj posao. Istakao je da mu je potrebna podrška svih nas, zaposlenih u klubu. Umesto toga, saznao sam da ja napuštam klub - naveo je Robi, koji je dobio snažnu podršku navijača.

 

 

Takođe, prema nezvaničnim informacijama iz slovenačke prestonice čelni ljudi Olimpije pokušali su da izvrše pritisak na hotel kako bi otkazao obraćanje Prosinečkog javnosti, ali su oni ipak odlučili da organizuju događaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading