Zvezda se ispostavila kao pun pogodak: Dragoviću skočila CENA posle šest godina!

Autor:

Sport

27.06.2022

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemci objavili najnovije podatke o kotiranju fudbalera, Ivanić predvodi zvezdaše, prate ga Dragović, Eraković, Katai...

Zvezda se ispostavila kao pun pogodak: Dragoviću skočila CENA posle šest godina!

Foto: Starsport

Defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Dragović

Aleksandru Dragoviću (31) skočila je cena, prvi put posle šest godina, objavio je specijalizovani sajt "Transfermarkt.de". Štoper Crvene zvezde sada vredi pet miliona evra, što je za milion više u odnosu na prošlo leto, kada je odlučio da dres Bajera zameni crveno-belim.

Dugogodišnji austrijski reprezentativac vredeo je 15 miliona evropskih novčanica 2016. godine, prilikom prelaska iz kijevskog Dinama u Leverkuzen, a njegov kolega iz srca odbrane srpskog prvaka Strahinja Eraković procenjen je na identičan način.

Republika

Foto: Starsport

Zvezdino "blago" - Dragović, Katai i Eraković

Najnovije procene govore da je najvredniji fudbaler našeg najtrofejnijeg kluba Crnogorac Mirko Ivanić (osam miliona evra), strelac 23 pogotka u svim takmičenjima minule sezone.

Igrački kadar Crvene zvezde ima najveću vrednost od svih timova u Superligi Srbije, što je i očekivano, s obzirom na petogodišnju dominaciju domaćim prvenstvom, uz zapažene nastupe na evropskoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading