Kasa na "Marakani" će da eksplodira: Zvezda odredila CENU za Erakovića!

Autor:

Sport

20.06.2022

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može li šampion Srbije da ostvari ogroman priliv novca već ovog leta?

Kasa na "Marakani" će da eksplodira: Zvezda odredila CENU za Erakovića!

Foto: Starsport

Strahinja Eraković

Talentovani defanzivac Strahinja Eraković sjajnim igrama u Ljutice Bogdana privukao je interesovanje brojnih klubova, a na "Marakanu" je stigla ponuda u visini od sedam miliona evra, koju je prvak Srbije glatko odbio.

Za popularnog Čupu je zagrizao moskovski Dinamo, ali da bi ga kupio moraće da izdvoji bar još pet miliona evropskih novčanica.

Upravo je to minimalan iznos koji Zvezda planira da zaradi od momka koji je stekao status reprezentativca Srbije.

Nismo tvrdi u stavu, naš stav je da ne može da ide, bar do kraja kvalifikacija. Posle će tržište da odluči. Mi očekujemo između 12 i 15 miliona evra od njegove prodaje. Bonus je igrač i sledeće godine i potreban nam je. Dolaze nam još dva perspektivna štopera Đurić i Leković, želimo i njima da otvorimo prostor. Prelazni rok je živa stvar. Ne može Terzić da kaže “ne” ako dođe 25 miliona evra - naveo je generalni direktor crveno-belih tokom brifinga sa novinarima.

Podsećamo da je 21-godišnji štoper bio standardan kod trenera Dejana Stankovića minule sezone, odigravši 41 utakmicu u svim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading