Italija bruji: Poker Orlova u Juventusu?

Autor:

Sport

26.06.2022

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlahović dobija veliko društvo.

Italija bruji: Poker Orlova u Juventusu?

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije mogla bi i te kako da profitira u letnjem prelaznom roku, pošto bi četiri veoma važna šrafa mašinerije Dragana Stojkovića Piksija mogla da završe u istom klubu - Juventusu.

Zimus je u redove italijanskog velikana stigao Dušan Vlahović, a sada bi njegovim stopama mogli da krenu još Filip Kostić, Sergej Milinković-Savić i Nikola Milenković, pa bi kvartet koji čini okosnicu našeg nacionalnog tima mogao da se uigra još bolje.

Naime, transfer Kostića iz Ajntrahta u Juventus je maltene gotova stvar i samo je pitanje dana kada će se posao ozvaničiti.

Republika

Foto: Starsport

Filip Kostić

Sa druge strane, više muke će Bjankoneri imati kada su u pitanju kupovine SMS-a i Blekija, vedeta njihovih rivala iz Serije A.

Što se tiče Milinković-Savića, Juventus oko njega obigrava godinama, ali je predsednik Lacija Klaudio Lotito uvek odbijao da proda Srbina. Međutim, čini se da će snažni vezista ovog leta ipak napustiti Rim, a njegova želja koju nikada nije krio je da obuče crno-beli dres.

Republika

Foto: Starsport

Sergej Milinković-Savić i Dušan Vlahović

Na kraju, Milenković se prethodnih nedelja povezivao sa Interom gde bi nasledio Milana Škrinijara koji odlazi iz kluba, ali je sada na pol-poziciji za njegov potpis „stara dama“ u kojoj bi zamenio prekaljenog Đorđa Kjelinija koji je već napustio ekipu i Matijasa De Lihta koji je na izlaznim vratima.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Milenković

Nema sumnje da bi prelazak u Juventus Milenkoviću bio korak napred u karijeri, ali je pitanje hoće li se odlučiti za tako nešto kada se seti šta su navijači Viole priredili Dušanu Vlahoviću koji je zimus krenuo istim putem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading