Rusija u suzama: U saobraćajnoj nesreći poginuo nekadašnji fudbaler!

Autor:

Sport

25.06.2022

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužna vest stiže iz ruske prestonice.

Rusija u suzama: U saobraćajnoj nesreći poginuo nekadašnji fudbaler!

Foto: Starsport

Lopta, fudbalska

Nekadašnji ruski fudbaler, četrdesetogodišnji Rasim Hutov nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se dogidila u petak 24. juna u Moskvi, prenosi Baza Telegram kanal".

Kako se saznaje Rasim Hutov se nalazio u vozilu marke "Mercedes" koji je udario u zid jedne kuće, a od siline udarca na licu mesta preminuli su vozač i suvozač u automobilu.

Hutov je rođen 9. juna 1981. godine. Profesionalnu karijeru je započeo 1998. godine u ekipi Nart Čerkesk, a put ga je dalje vodio u Dinamo Stavropolj, Beštau Ljermontov, Ladu Toljati, Dinamo Mahačkalu, Černomorets iz Novorosijska i Spartak Naljčik, a karijeru je okončao 1. januara 2010. godine u dresu ekipe Stavropolja, ali se na kratko reaktivirao 2012. godine u amaterskoj ekipi Narzan Kirsovodsk.

Foto: Printscreen/Transfermarkt

Rasim Hutov (1981 - 2022)

 

Igrao je na poziciji veznog i ofanzivnog veznog fudbalera, a u elitnom rangu ruskog fudbala, Premijer ligi je zabeležio 81 nastup postigavši 17 pogodaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading