Da li je u pitanju nevaspitanje, ili nešto sasvim drugo? Danski sudija odbio da se rukuje sa srpskim fudbalerom! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.06.2022

06:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaista nemila scena viđena je tokom susreta drugog kola Evropskom prvenstva u fudbalu za igrače do 19 godina koje se održava u Slovačkoj.

Da li je u pitanju nevaspitanje, ili nešto sasvim drugo? Danski sudija odbio da se rukuje sa srpskim fudbalerom! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/sportsscandals/printscreen

Mladi srpski fudbaleri ubedljivo su poraženi u duelu sa izabranom selekcijom Engleske rezultatom 4:0 čime su šanse za prolaz u eliminacionu fazu sveli na domen teorije.

Međutim, tokom susreta viđena je, u najmanju ruku, sramna cena u režiji arbitra ovog meča.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a trenutno velika nada italijanskom Milana Marko Lazetić, protestvovao je u 20. minutu meča kod glavnog sudije zbog jednog od oštrijih startova engleskih fudbalera. Danski sudija Morten Krog je srpskog fudbalera odveo na stranu, održao mu lekciju koju je Lazetić očigledno shvatio, pa je u znak "pomirenja" pružio ruku danskom sudiji, ali je on gest našeg reprezentativca ignorisao. Prošao je pored njega, a Lazetiću je ruka ostala u vazduhu.

 

 

Nije poznato šta je uzrok ovakvog ponašanja danskog sudije, ali svakako će biti interesantno čuti šta Marko Lazetić ima da kaže povodom ovog gesta Mortena Kroga.

Inače, mlada fudbalska reprezentacija Srbije u prva dva odigrana kola "grupe B" Evropskog prvenstva u Slovačkoj, remizirala je sa selekcijom Izraela 2:2 i nakon ubedljivog poraza od "Gordon Albiona" u poslednjem kolu ne drži sve u svojim rukama. "Orlići" će morati da ostvare što ubedljiviji trijumf nad selekcijom Austrije (subota 25. jun u 20 časova), ali i da se nadaju da isti učinak ostvare i Englezi u duelu protiv Izraela.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Msrko

23.06.2022 09:36

Danski fasista