S razlogom su ga zvali LEVONOGI BOMBARDER: Ovo su najbolji potezi Aleksandra Kolarova u karijeri! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.06.2022

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nećemo imati prilike da vidimo njegove razorne udarce.

S razlogom su ga zvali LEVONOGI BOMBARDER: Ovo su najbolji potezi Aleksandra Kolarova u karijeri! (VIDEO)

Foto: Starsport

Aleksandar Kolarov

Vest dana u svetu fudbala je definitivno odluka Aleksandra Kolarova da završi igračku karijeru.

Bivši kapiten reprezentacije Srbije je odlučio da okači kopačke o klin, a za sobom je ostavio puno spektakularnih poteza i golova, iako je igrao na poziciji levog beka.

Njegov zaštitni znak tokom karijere bio je razorni udarac i top u levoj nozi, a u sledećem video snimku možete pogledati neke od njegovih poteza.

Kolarov je s razlogom nosio nadimak "levonogi bombarder", pošto je u klupskoj karijeri postigao 52 gola, dok je u reprezentativnom dresu na 94 nastupa 11 puta zatresao mrežu.

On je fudbalom počeo da se bavi u mlađim kategorijama Crvene zvezde, ali nije dogurao do prvog tima, niti mu je kasnije ostvaren san da zaigra u dresu voljenog kluba. Profesionalnu karijeru je startovao u Čukaričkom, a zatim je igrao još za OFK Beograd, Lacio, Mančester siti i Romu, pre nego što je stigao u Inter iz kog je otišao u penziju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading