Bila je NAJPLAĆENIJA pevačica devedesetih, a sada ČISTI stanove i bavi se negom STARIH ljudi!

Autor:

Zabava

19.06.2022

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica radi razne poslove kako bi zaradila za život.

Bila je NAJPLAĆENIJA pevačica devedesetih, a sada ČISTI stanove i bavi se negom STARIH ljudi!

Foto: youtube.com/Grand Production

Anica Milenković bila je jedna od poznatijih pevačica krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina, kada je važila za jednu od plaćenijih na našoj estradi. Mnogi je pamte po hitu koji je proslavio ''Na lančiću ime tvoje'', a iako je godinama nigde nema, javnost je nije zaboravila.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Anica Milenković

2007. godine otišla na turneju po Americi i više se nije vratila. Živi na Floridi gde sama podiže sina Filipa i ćerku Barbaru, a pored pevanja se bavi i drugim poslovima.

Naime, Anica održava stanove i kuće, brine o starim ljudima, radila je i kao nadzornik spremačica u jednoj banci, a ona je govorila o komentarima na njene poslove.

- Pominjali su me, ali ne onako kako sam ja htela i kako sam očekivala. Ako me već pominju, neka me pominju za dobre stvari koje sam uradila, a ne radi njihovog marketinga. Da sam htela nešto da sakrijem ili da se stidim nečega, ja ne bih pričala o tome. Ne stidim se svog posla koji radim van pevanja, mada svi mi kažu da je dobro dok me pominju - rekla je pevačica prilikom uključenja u emisiju "Grand magazin" i dodala:

 

 

- Pevam i dalje Bogu hvala, što se tiče nastupa uglavnom radim veselja, svadbe i krštenja. Tako sam počela, to i dan danas volim da radim, tako da meni posla ne manjka i veoma sam srećna zbog toga - priča Anica i dodaje da se na život u Americi apsolutno navikla:

 

 

- Adaptirala sam se, ovde su mi deca i život ovde izgleda kao i svuda, gde god čovek da živi mora da radi, jedino što sam ja na Floridi i nema zime i snega, to baš volim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading