U četiri oka: Stolica najavio RAZGOVOR sa Jojićem i Markovićem

Autor:

Sport

13.06.2022

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg Partizana se oglasio se o gorućoj temi.

U četiri oka: Stolica najavio RAZGOVOR sa Jojićem i Markovićem

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana Miloš Jojić i Lazar Marković

Grobari sa nestrpljenjem čekaju odluku od prvotimcima Partizana Lazaru Markoviću i Milošu Jojiću, a novi trener crno-belih Ilija Stolica ne želi ništa da lomi "preko kolena".

Kormilar Parnog valjka najavio je sa njima razgovor "u četiri oka", posle kojeg će biti poznato da li će tandem nositi opremu viceprvaka Srbije i tokom sezone 2022/2023.

Voleo bih da individualno igračima ne pričam, dok ne popričam sa njima. Žao mi je što se njihovi statusi provlačili kroz medije, ne postoji igrač koji će ostati u klubu, a da nije u razgovoru sa mnom definisao. Status Jojićev, kao i status drugih igrača, mogu da kažem nakon što budem pričao sa njim u četiri oka - odgovorio je Stolica na pitanje o Jojiću, a potom je na sličan način razrešio i "dilemu Markec".

Republika

Foto: Starsport

Stolica najavio razgovor sa Jojićem i Markovićem

- Vi kao mediji imate želju da znate o imenima. Sa svakim igračem ću lično pričati. Ono što je moje mišljenje i mišljenje struke, ko je taj ko treba da bude deo Partizana. Tim statusima njihovim ćemo znati do polaska u Sloveniju - podvukao je Ilija Stolica.

Podsetimo, crno-beli su se jutros okupili kako bi počeli pripreme za narednu takmičarsku godinu u kojoj su ciljevi jasni - povratak trofeja u Humsku i plasman u grupnu fazu nekog od evropskog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
VALJAK

13.06.2022 16:37

ILIJA moras ih ZADRZATI. I trazi POJACANJA. Ako ODU nista ne radimo. Opet od nule !