PAŠĆE KRV! Uskoro novi RAT Zvezde i Partizana!

Autor: MARIJA STEFANOVIĆ

Sport

12.06.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli se sinoć okupili, crno-beli kreću danas. Ko se bolje spremi i bude bolje igrao osvojiće titulu i direktno mesto u elitnom takmičenju

PAŠĆE KRV! Uskoro novi RAT Zvezde i Partizana!

Foto: Starsport

Slobodan Urošević i Aleksandar Katai u duelu

Večiti rivali kreću u rat za Ligu šampiona! Nova sezona biće najvažnija u istoriji Crvene zvezde i Partizana jer će titula prvaka Superlige garantovati direktan plasman u elitno UEFA takmičenja u sezoni 2023/24.

Kako bi se što bolje spremili za izazove koji ih očekuju, trener crveno-belih Dejan Stanković je u nedelju popodne okupio ekipu na Marakani i već su otišli na Zlatibor.

Republika

Foto: Starsport

Okupljanje Crvene zvezde - Mitar Mrkela, Dejan Stanković, Svetozar Mijailović i Zvezdan Terzić

Deki ne može da računa na 13 igrača zbog reprezentativnih obaveza. Klub iz Ljutice Bogdana biće posebno motivisan jer ih očekuje dupla borba za elitno klupsko takmičenje.

Crveno-beli 2. ili 3. avgusta počinju kvalifikacije za ovogodišnju sezonu Lige šampiona i to od trećeg kola.

Republika

Foto: Starsport

Put Zlatibora - Fudbaleri Crvene zvezde na prozivci

Bivši selektor Jugoslavije Ivan Čabrinović (83) istakao je u razgovoru za Srpski telegraf da za Zvezdu nema zime.

- Normalno je da su očekivanja večitih rivala na najvišem nivou, biće tu velika borba. Zvezda radi dobro. Dugo su zajedno i poznaju se u dušu. Imali su uspešnu sezonu i verujem da naredne godine žele da postignu još bolje rezultate - rekao je Čabrinović.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ivan Čabrinović

S druge strane, crno-beli su odradili lekarske preglede i danas imaju prozivku za novu sezonu u Zemunelu, a zatim se sele u Sloveniju.

Ekipu će okupiti novi trener Ilija Stolica. Čabrinović veruje da iskusni stručnjak može da vrati pehar namenjen prvaku države u Humsku.

Republika

Foto: FK Partizan

Prošao preglede - Bibras Natho

- Crno-beli imaju novog trenera i nova nadanja. Stolica je dobar stručnjak, on je ranije igrao kod mene. Dobro poznaje fudbal i puno radi. Moraće da sastavi tim od igrača koji su već u klubu i da dovede pojačanja. Svakako da mu neće biti lako, ali moraće da se izbori za sebe u bazenu punom krokodila. Ako to uspe, onda rezultat sigurno neće izostati - zaključio je Čabrinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading