ODLAZE KATAI I IVANIĆ? Sve je jasno na Marakani!

Autor:

Sport

12.06.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dileme više nema!

ODLAZE KATAI I IVANIĆ? Sve je jasno na Marakani!

Foto: Starsport

Aleksandar Katai

- Danas smo sačekali igrače, poželeli mnogo sreće, zdravlja, izneli očekivanja. Ponavljamo se sa pričom, a što je najvažnije jeste da se ponavljamo i sa rezultatima. Ova sezona je specifična, u njoj možemo dva puta izboriti plasman u Ligu šampiona. Klub raste iz dana u dan. Generišemo ozbiljne prihode od UEFA kroz bonuse, veliki kapital. Dugoročno, Zvezda nikad više ne može imati finansijske probleme. Sve zavisi od nas, od rezultata. Biće kratke. Naglasio sam da više nikad ne smemo da damo pet ili sedam bodova Partizanu. Maksimalna ozbiljnost od starta. Ulazimo kao favoriti, nemam dilemu da ćemo biti šampioni - rekao je Terzić i otkrio na kojoj poziciji igra sledeće pojačanje:

Republika

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić

 

- Desno krilo će stići. Nadam se već u narednoj nedelji - obelodanio je Terzić.

Milanu Gajiću je istekao ugovor.

- Gajić je otišao, ugovor mu je istekao. Da je ovako igrao pre dve i po godine, sigurno da bi ranije dobio produženje. Odigrao je mnogo bolje prethodna dva meseca i pokazao zašto smo ga doveli. Ali imao je period kada smo očekivali više. No Zvezda nosi pritisak. Ali on je mlad momak, bio je svestan da je Pićini prva opcija.

Večno pitanje - levi bek?

- Jako teško je dovesti levog beka koji zna da je Rodić neprikosnovan. Nijedan novi levi bek neće doći da bude alternativa Rodiću. Tako se isto Gajić odlučio da ode, svestan je da je Pićini prvi pik. Posle priprema se nadam da će biti onaj Pićini zbog koga se našao na Manćinijevom spisku.

Seku Sanogo?

- Sanogo ima ugovor do decembra, nema razloga da se ne računa na njega. Ima 33 godine, razmatrali smo i mogućnost produžetka, videćemo. Treba nam podmlađivanje, moramo da mislimo na budućnost, moramo da dovedemo brže i mlađe igrače, tako da je tu veliko pitanje.

Prodaje najvažnijih igrača neće biti.

- Nećemo uopšte da razmatramo prodaje. Nama je prioritet Liga šampiona, donosi 25-30 miliona, neozbiljno je da pričamo o odlascima najboljih igrača. Šta nam znači odlazak Kataija ili Ivanića za pet miliona? Sigurno da je najveća potražnja za Erakovićem, ali rekli smo da ne može sada da ide.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
Steva

13.06.2022 11:14

Gde su ti prekopotrebna pojacanjaNaj bolji bek odlazi,ostaje skart.Gde je cuveni Ado.Uvek iste price i lazi.Ovakvi nemozete u KS po 25 miliona.Izgubicete opet.Mislim da je i vama jasno🤔.Prosli ste OFK.

Mica

13.06.2022 11:38

Hahahaha,da ode Katai i Ivanic igrali bi u prvoj ligi b .

Zvezdas

14.06.2022 08:42

Odlaze najbolji ostaju losi,uzima se lova Terzic ce biti tezi za jos neki milion i sta tu ima novo. 30 godina u nasem fudbalu sve isto. Dosada i lopovluk.

Хлеба и игара

14.06.2022 13:05

Ви нисте бре нормални!