NOVI SRBIN U JUVENTUSU! Poruka najupućenijeg - Vlahović će imati KORIST od NJEGA!

Autor:

Sport

12.06.2022

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Vlahović će po svemu sudeći dobiti podršku u napadu Juventusa u letnjem prelaznom roku, a novi špic kluba iz Torina biće mu zemljak!

NOVI SRBIN U JUVENTUSU! Poruka najupućenijeg - Vlahović će imati KORIST od NJEGA!

Foto: Starsport

Dušan Vlahović i Bratislav Živković

Dušan Vlahović će po svemu sudeći dobiti podršku u napadu Juventusa u letnjem prelaznom roku, a novi špic kluba iz Torina biće Srbin!

U pitanju je Marko Arnautović (33), reprezentativac Austrije, čiji je otac Srbin, a njegov rođeni brat i agent, Danijel veruje da bi popularni Duci imao veliku korist od trenutnog asa Bolonje.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Marko Arnautović

- Marko može da pravi razliku u bilo kom timu. Vlahović je mlad, ima samo 22 godine i imaće velike benefite od igranja sa napadačem koji ima iskustva poput Marka. Već je opovrgao procene da, kada se vratio, nije spreman jer je dve godine igrao u Kini - rekao je Danijel Arnautović.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Marko Arnautović na utakmici Bolonje i Salernitane

Naravno, kada se priča o Bolonji, mora se spomenuti i njen trener Siniša Mihajlović koji je i angažovao Marka i doveo ga u Seriju A.

- On je neverovatna osoba i bio nam je idol, mom bratu i meni. Uvek smo ga gledali kada je igrao. Marko je prošle sezone postigao 15 golova i velike zasluge idu i samom Mihajloviću - zaključio je brat austrijskog reprezentativca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading