Nekadašnji klub Ilieva na prodaju za jedan evro!

Autor:

Sport

10.06.2022

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova ekipa bila je prva za sadašnjeg sportskog direktora Partizana u inostranstvu kada govorimo o igračkoj karijeri.

Nekadašnji klub Ilieva na prodaju za jedan evro!

Foto: Starsport

Ivica Iliev, sportski direktor Partizana u igračkoj karijeri prvi inostrani transfer ostvario je kada je prešao iz redova crno-belih u Italiju.

Na Apeninima je zadužio dres Mesine u kojoj je odigrao 67 utakmica i postigao dva gola, a u klubu je bio od leta 2004. do leta 2007. godine.

Treba napomenuti da od januara do 2006. nije bio član Mesine, pošto je bio na pozajmici u Đenovi.

Republika

Foto: Starsport

Tri godine bio deo Mesine - Ivica Iliev

Danas, nekadašnji član Serije A koji se ove sezone plasirao iz Serije D kao šampion u Seriju C, biće prodat za samo jedan evro!

- Do danas nisam dobio službenu ponudu za kupovinu Mesine, samo nekoliko telefonskih poziva sa određenim informacijama. Moj cilj je bio da zadržim klub u Seriji C i onda odem. S ogromnim žaljenjem, nakon pet godina na čelu Mesine, ponavljam svoju spremnost da ovde završim svoj put kao vlasnik, pa sam odlučio da prodam klub za simboličnu cifru od jednog evra. To je moj poslednji čin ljubavi - rekao je Petar Skioto.

On je bio trener Mesine u tri navrata, a sedeo je i na klupama Đenove, Bolonje, Udinezea, Torina i Napolija, a potencijalni kupci imaju rok do 12. juna.

 

 

Mesina je osnovana 1900. godine, pet sezona je igrala u Seriji A, a poslednji put je bila deo druge lige u sezoni 2003/04, nakon čega sledi većinom igranje u Seriji C.

"Žuto-crveni" su domaćini na stadionu San Filipo koji prima 37.895 gledaoca, a izgrađen je 2004. godine i jedan je od mlađih i savremenijih u italijanskom fudbalu.

Pored Ivice Ilieva, dres Mesine nosila su imena popur Rikarda Zampanje, Antonija Noćerina, Marka Storarija, Salvatorea Skilaćija i Dimitrosa Elefteropulosa itd...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading